Martinique - Reisverslag uit Martinique, Martinique van Ria en André - WaarBenJij.nu Martinique - Reisverslag uit Martinique, Martinique van Ria en André - WaarBenJij.nu

Martinique

Door: André

Blijf op de hoogte en volg Ria en André

27 Mei 2014 | Martinique, Martinique

Ma 26 mei:
Vandaag dus Martinique. Frans en weer euro’s ipv dollars. Een heel mooi eiland met nog pure natuur en prachtige stranden. Normaal worden we zodra we van het schip komen belaagd om een tour te maken. Hier kunnen we bijna geen taxi krijgen! En moeten we overal zelf achteraan. Toch met z’n zessen een mooie tocht gemaakt met een franstalige chauffeur. Het busje stortte bijna in elkaar maar wel weer een avontuur op zich. Daarna geshopt en leuke dingen gekocht. Net op tijd aan boord en ’s avonds weer naar theater.
Bij vertrek draaide het schip 180 graden om z’n as. En dat met zo’n gevaarte!!!
Op weg naar Barbados…. Hoge verwachtingen….

• 27 Mei 2014 - 11:54

Marianne:

Ha Marietje en Andre,klinkt allemaal leuk en gezellig zeg!!!Geniet van al dit moois en lekkers!Liefs van ons!Groetjes Ger en Marianne

• 27 Mei 2014 - 19:05

Sylvia Feldmann:

Hmmm. ik krijg 't er warm van (opvlieger?) Als jullie nou alvast de mooiste plekjes spotten ga ik alvast een paar krasloten kopen!

Dikke knuffel en geniet-ze

xx